top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPetra

LEF. Innovatie faciliteert jouw brainstormsessie met een frisse blik

Als je ooit een brainstormsessie hebt geleid dan weet je dat het best lastig is om zowel inhoudelijk mee te brainstormen en tegelijkertijd het proces goed te begeleiden. Vaak stort je je zo op de inhoud dat je de tijd vergeet of niet goed in de gaten hebt of iedereen wel gehoord wordt. Je doet tussendoor nog een paar pogingen om iedereen weer in het gareel te krijgen maar vervolgens verlies je je weer in de inhoud. Wanneer je je voorneemt om een brainstormsessie goed te begeleiden ben je vaak juist zó gericht op het proces dat je eigen inbreng amper aan bod komt.

Geen ramp als je een keer ‘de koppen bij elkaar steekt’ of ‘de benen of tafel legt’ over iets kleins. Maar als je eigen deelname cruciaal is, als de uitkomst van de sessie consequenties voor jouw eigen rol kan hebben, als het soms lastig is om iedereen aan bod te laten komen of als je behoefte hebt aan externe energie en inspiratie dan kan het inzetten van een facilitator behulpzaam zijn.

LEF Innovatie faciliteert jouw brainstormsessie met een frisse blik, zorgt ervoor dat iedereen gehoord wordt en, niet onbelangrijk, dat er aan het einde van de sessie heldere uitkomsten zijn.

49 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page