top of page

LEF. WORKSHOP
DESIGN THINKING
 

Voor organisaties die zelf willen innoveren. LEF. Innovatie leert jou en je organisatie hoe creatieve ideeën omgezet kunnen worden in concrete oplossingen om ze uiteindelijk zelf toe te passen. Wij laten je in een actieve en creatieve workshop kennis maken met dé methode om te innoveren: Design Thinking.

LEF_TOP_groupcolour.png

WANNEER KIES JE VOOR DEZE WORKSHOP

WE GAAN SAMEN AAN DE SLAG

About
  • Komen creatieve oplossingen maar niet binnen vallen?

  • Heb je een vraagstuk dat een nieuw inzicht nodig heeft?

  • Kunnen je medewerkers een zetje gebruiken om ideeën om te zetten in oplossingen?

 

Voor klanten die zelf willen innoveren. Je hebt behoefte aan handvatten, wilt zelf de touwtjes in handen houden, maar je organisatie heeft net dat extra zetje nodig. Dat kan! LEF. Innovatie is dé expert om jou en je team de basis van de Design Thinking-methode bij te brengen.

Handen uit de mouwen. In een actieve en creatieve workshop Design Thinking leren we je samen oplossingen voor de uitdagendste vraagstukken bedenken. Het start altijd met het uitpluizen van inzichten over de gebruiker of klant. We werken een proefversie van het idee uit en testen deze in de echte wereld. Aan het einde van de dag ben je geprikkeld en heb je een aanhangwagen vol praktijkvoorbeelden. Nog belangrijker, je zit vol lef om het volgende vraagstuk zelf aan te pakken.

"De kracht van samen inzetten om te leren innoveren met resultaat"

LEFinnovatie_pijl_grey.png
LEF_TOP_colours.png

WAT LEVERT HET JE OP

KENNIS OM DESIGN THINKING ZELF TOE TE PASSEN

WEET VERANDERING ZELF TE INITIËREN

KUNT DE KLANTBEHOEFTE CENTRAAL STELLEN

IDEEËN KOMEN MAKKELIJKER TOT JE

WAT GAAN WE DOEN

  • Introductie in Design Thinking

  • Bijbrengen van de theorie: 5 basisprincipes van Design Thinking

  • Leren van praktijkvoorbeelden

  • Aan de slag met je eigen kleine vraagstuk

 

In 4 uur ben jij op stoom om Design Thinking zelf toe te passen.

Meer informatie ontvangen over de inhoud of prijs van deze workshop? Vraag de brochure aan.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER LEF. INNOVATIE

e3944df2-bfd4-4bac-b5de-6f26696bc7d4 1.jpg

Petra is iemand die oprecht is, een echte vakvrouw en inspirerend is. Iemand met een besmettelijk enthousiasme, maar bovenal een fijn mens waar je graag naar luistert en van wil leren! Ze zorgt dat complexe problemen omgebogen worden tot unieke kansen!

Pascal Joore - Directeur - wetalent

Team Meeting

SAMEN LEREN INNOVEREN MET RESULTAAT

LEF. innovatie gelooft dat innoveren uitdagend is, maar niet moeilijk hoeft te zijn. Zeker niet als je de juiste middelen al in handen hebt. Door innoveren samen aan te pakken ontstaat er een orkaankracht die niet tegen te houden is. Gooi daar een dosis lef bovenop en je bereikt samen zoveel meer dan één enkel individu. Spreek je uit en luister naar elkaar, doe ervaringen op en kom samen tot de beste ideeën. Zo maak je als organisatie meters om tot concrete oplossingen te komen. Ervaar het zelf in onze denktank of één van de workshops. Resultaat kan dan niet uitblijven!

SAMEN DOEN + ERVAREN = RESULTAAT VERBETEREN

bottom of page