top of page
LEF_ICON_EMPATHIE.png

BEREIK SAMEN MEER

LEF_ICON_ LEF.png

PAK AAN MET LEF

LEF_ICON_RESULTAAT.png

BOEK SNEL RESULTAAT

OVER LEF. INNOVATIE 

LEUK JE TE ONTMOETEN!

Wij zijn LEF. Innovatie. Het bureau dat staat voor samen leren innoveren met resultaat.

LEF_TOP_Over.png

LEF. Innovatie belooft jouw organisatie te leren innoveren met resultaat, door de kracht van samen en een flinke dosis lef in te zetten. Samen bekijken we jouw vraagstuk, zorgen we voor creatieve ideeën en concrete oplossingen. Er is altijd een Denktank of workshop die past op jouw uitdaging. Laten we aan de slag gaan!

TEAM
LEF Innovatie-38.jpg

PETRA ZOEKT SAMEN MET JOU NAAR EEN OPLOSSING DIE PAST

Vanuit mijn meer dan 25 jaar ervaring binnen grote organisaties als de Luchtmacht en KPN heb ik met eigen ogen gezien hoe een sterk team tot een groter resultaat kan komen. Ik weet als geen ander het speelveld van jouw organisatie snel te doorgronden, leg verbindingen en laat mensen weer met elkaar communiceren. Samen naar de eindstreep met zicht op resultaat. Dat is juist de kracht van samen waarin ik geloof.

 

Ik benader uitdagingen vanuit enthousiasme, openheid en gelijkheid. Met een flinke dosis lef verleg ik grenzen waar nodig, om vernieuwing, verandering of verbetering in gang te zetten. Laten we aan de slag gaan.

 

Petra de Vaan - oprichter & innovator

"De kracht van het collectief is groter dan dat van het individu"

KIMBERLEY ZOEKT SAMEN MET JOU NAAR EEN OPLOSSING DIE PAST

Organisaties creëren waar resultaat behaald wordt, maar mensen altijd voorop staan, is wat ik als geen ander kan. Ik weet hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen, door mijn ervaring binnen zowel grote als kleine organisaties. Hierin heb ik altijd gewerkt binnen functies waar de relatie tussen mensen centraal stond. Ik werk gestructureerd en weet zaken en mensen snel te doorgronden.

 

Vanaf 2014 ben ik aan de slag als ondernemer en zet ik mij in voor het werkgeluk van medewerkers als corporate happiness specialist. Ik geloof dat plezier en verandering hand in hand gaan. Het aanzetten van jouw knop naar meer werkplezier weet ik bij jou te vinden, zonder daarbij het grotere plaatje voor de organisatie uit het oog te verliezen.

 

Kimberley de Haas - LEF. innovator

 

LEFinnovatie_Kimberley.png
LEF Innovatie_Mandy.jpg

MANDY ZOEKT SAMEN MET JOU NAAR EEN OPLOSSING DIE PAST

Mijn kracht ligt in het verbinden van de zakelijke kant van organisaties met de menselijke. Met oog op resultaat, wil ik het beste halen uit de ambities en talenten van medewerkers. Ik geloof dat je pas effectief kunt werken als je de dingen doet die bij je passen, die je kunt en waar je in gelooft.

 

Die elementen heb ik bij mezelf gevonden in het analyseren, plannen, organiseren en realiseren van resultaten voor andere organisaties. Ik combineer gestructureerd projectmanagement met ruim 20 jaar kennis van HR processen. Ik voel me het meeste thuis in een complexe werkomgeving waar veranderingen aan de orde van de dag zijn, dus kom maar op met jouw uitdaging voor mij.

 

 

Mandy van de Wetering - LEF. innovator & trainer

LEF_ICON_EMPATHIE.png

BEREIK SAMEN MEER

LEF_ICON_MET ELKAAR.png

PAK AAN MET LEF

LEF_ICON_ LEF.png

BOEK SNEL RESULTAAT

Samen spreken, luisteren, ervaren en ontwikkelen. Wij dagen jouw team uit om innovatie samen aan te pakken, omdat de kracht van het collectief groter is dan dat van het individu.

Onze aanpak is duidelijk, open en eerlijk. Geen enkele uitdaging of vraagstuk gaan we uit de weg.

Een oplossing waar je echt iets aan hebt én direct mee aan de slag kunt. Wij maken het concreet en laten je nooit met vraagtekens achter.

WIE JE VOORGINGEN MET INNOVEREN

LEF Innovatie_Rob.jpg

"Petra verbindt mensen met haar unieke, enthousiaste en nuchtere wijze van werken. Ze loopt niet weg voor complexe uitdagingen en realiseert haar doelstellingen."

Rob Voogt - Sales Director - KPN Health

SAMEN DOEN + ERVAREN = RESULTAAT VERBETEREN

bottom of page